Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4162 niezalogowanych)
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
czy to oznacza, ze kolega boi sie krótko ostrzyzonych mezczyzn ?

hahahahahahhaha

czesc z was zachowuje sie jak stare bawełniane kapcie....

A wiele opini jest na nie, bo....nie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
A żyjcie wy sobie w tej Norwegii.Nie zabronicie mi gloryfikować uczuć miłości do Polski,rzucajcie ile chcecie inwektyw,ja kocham swój kraj.A wam gówno do tego .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
skafander00 napisał:
a wy podkulacie swe psie ogony i uciekacie,bo tak najprościej
NIE ZAGALOPOWAŁAŚ SIĘ ZA BARDZO ... !!!? .
---
Jeżeli w swojej złości napisałaś własną podświadomą prawdę o NAS EMIGRANTACH ...
To co Tutaj na Tym Forum robisz ?
---
CZYŻBYŚ , BYŁA/BYŁ... ZWYKŁYM CHAMEM I PROWOKATOREM !? ... KONFIDENTEM !
---
ECH gdzie dwóch Rodaków tam trzy Obozy i czwarta bieda ...
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
gabriel -Czytaj ze zrozumieniem to bylo do ANATOLA ktory cisnie mi dlatego,ze odpowiadam na pytanie i kocham Polske.Ku..to zbrodnia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
skafander00 napisał:
A żyjcie wy sobie w tej Norwegii.Nie zabronicie mi gloryfikować uczuć miłości do Polski,rzucajcie ile chcecie inwektyw,ja kocham swój kraj.A wam gówno do tego .

właśnie.....pewnie nauki w kloace pobierałaś

ciekawe co zrobicie z tym krajem.....tak przez was kochanym
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
skafander00 napisał:
P.S.Nie "próbuje pryskać "do innego kraju ,żyje w Polsce,a wy podkulacie swe psie ogony i uciekacie,bo tak najprościej
A to tak ku pamięci ... cała twoja wypowiedź , pod Naszym Adresem , coby nie było iż to nieprawda !
---

TFU ... a kysz ... śmierdzący śmieciu ..!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Skoro poczuwasz się"śmieciu"do tej wypowiedzi w porządku,podpinam cię"śmieciu"pod tę wypowiedź.
Możecie mnie obrażać i dorabiać ideologie do moich postów,nie dbam o to.Jestem w Polsce i widzę co się tu dzieje.Mnie wasze obelżywe epitety nie ruszają,ale wstyd mi za swołocz która śmie kalać imie mężnych żołnierzy AK walczących o to by nowe pokolenia miały lepiej.Niegodziwe,plugawe jednostki zapominające o korzeniach.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a wysadzić to w powietrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
skafander00 napisał:

to co cię,jesli można spytac,ciagnie na ten portal polonii norweskiej...loguj sie na polski i naprawiaj z innymi ten kraj który rzekomo tak kochasz...masz szanse,widze,ze jestes wykształcona...

ale jestem pewna,ze gdyby nadarzyła ci sie okazja do wyjazdu juz nie byloby takich gornolotnych słow...prawda?
ja tez kocham swoj kraj i jestem dumna z tego,ze jestem polką chociaz mieszkam tu i nie musze wszem i wobec tego wszystkim udowadniac...a jestem tutaj bo jestem realistką i nie bede tyrała za marne pieniadze po siedem dni w tygodniu..dla mnie liczy sie dobro i wygoda...tak wygoda... moja i mojej rodziny...a ze nie moge tego osiągnąć w kraju to niestety patriotyzm i miłosc do kraju chowam do kieszeni i szukam gdzie indziej...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
skafander00 napisał:
wstyd mi za swołocz która śmie kalać imie mężnych żołnierzy AK walczących o to by nowe pokolenia miały lepiej.Niegodziwe,plugawe jednostki zapominające o korzeniach.
no i Wałęsa z Wojtyłom otake Polskie też walczyły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok